PROSIMO, POMAGAJTE!

Written by Katja Novak. Posted in Uncategorized

NAZAJ

12116021_960366080701702_6622602581142184298_n Življenje v naši rešeni mucki Tori počasi ugaša.

Z njenim zdravjem se ukvarjamo že skoraj leto dni. Bila je odvržena mucka. Ko smo jo sprejeli, je bila stara mesec dni. Prvih par mesecev smo se borili z virozami in krepili njen imunski sistem.

Nakar je prišlo obdobje, ko se je pod veterinsrako nego in našo ljubezijo okrepila. Bili so padci in vzponi. Ko smo mislili, da smo to premagali, jo je ponovno doletela nesreča. Tokrat je žal v obliki, ko jo lahko reši le čudež.

Ima močno hud herpes virus ali nekaj podobnega (raziskave še delajo), ki ji posledično uničuje ves notranji del gobčka in ima posledice. Po mnenju veterinarjev naj bi ji v najboljšem primeru odpadel 1/3 del jezička. Ob tem si je zaradi zaenkrat nepoznanega razloga pregrizla par cm repka. Tudi brez dela repka bo ostala. Točne diagnoze še ne vemo.

Povemo vam le, kar veterinarji povedo nam.

Njeno stanje ni dobro, zato je zaenkrat v karanteni pri veterinarjih. Dobiva infuzijo, protibolečinska sredstva, antibiotike ipd, da jo vsaj spravimo k stanju, da lahko njeno bolezen zdravimo.

Kar se nas tiče. Vse bomo storili zanjo, prav VSE! Nam pa primankuje finančnih sredstev. V kolikor čutite našo Tori, vas v objemu PROSIMO, da ji pomagate. Vsak zbran cent gre le zanjo. Žal so veterinarske usluge večkrat prevelik zalogaj.

Ne bomo poudarjali koliko denarja je že šlo za njeno preživetje, ker denar v tem primeru nima cene. Če smo imeli/zbrali, smo dali. Zdaj pa žal nimamo.

To lepo bitje sem prvič objela, ko je šele dobro spregledala. Moje roke so jo pestovale številne noči. Vso društvo je ob njej izjokalo ocean solza in te solze žal še vedno tečejo.

Radi bi ji pomagali. Radi bi dosegli, da bo njena zgodba srečnega konca. Radi bi zanjo plačali vse veterinarske usluge, jo pozdravili in ji našli dober dom, kjer bo večno predla. Vse je pa odvisno od njene “usode”. Več kot to kar počnemo, da ji nudimo najboljše, žal ne znamo.

Vemo pa to, da z vašo energijo zmoremo več! Z vašo pomočjo, ne pomagate nam. Pomagate njej!

V primeru, da čutite, da ne bi pogrešali eura, ki ga namenite za kavico, vas naprošamo, da donirate zanjo. Če pa boste ob tem pogrešali kavico vam jo z veseljem in hvaležnostjo sami skuhamo.

IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Sklic: TORI

Tori moja… uspelo nam bo. Ti si naš borec. Tako ali drugače bomo našli rešitev zate. Obljubim!

Društvo Glas živali,
Katja

Podatki društva

Društvo Glas živali - Katja Novak
Šlandrov trg 3
3310 Žalec
IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Katja Novak
040 696 932
kattja.n@gmail.com

Donatorji