PROSIMO pomagajte nam! Primanjkuje nam vsega, VSEGA!

Written by Katja Novak. Posted in Uncategorized

NAZAJ

18725_893069890764655_5106392073620659564_n Tako pa določene “naše” prostoživeče mucke s pomočjo naših dobrih članov društva, ki jih hranimo, pridno papajo. Na slikci je le enih par lačnih ust, hranimo jih mnogo več.

Naloge našega društva so ogromne in številne. Ena izmed teh je, da imamo par članov, ki vsakodnevno dajo svoj čas v to, da nahranijo zavržene živali na naših cestah.

Torej, pozabljene, bolne in izgubljene…

Ob tem seveda veterinarsko oskrbujemo tiste, ki to najbolj potrebujejo in jim iščemo domove.

Cesta je polna bolečine, bolezni in smrti. Srca se nam parajo, ko to opazujemo in rešujemo. Naša pota vsakodnevno obiskujejo veterino in si med sabo brišemo solze. Težko je.

Prosimo, poglejte našo fb stran, da nas spoznate in nam PROSIM pomagajte. Primanjkuje nam vsega, VSEGA! Ne kričimo zase! Ker vse, kar mi imamo, damo njim!

Mesečno se vozimo po azilih, za njih zbiramo hrano. Veterinarsko oskrbujemo mnoge živali, hranimo pozabljene na cestah, gremo tudi čez mejo, skrbno iščemo domove za naše začasne varovance ter jih popeljemo v boljše jutri, prijavljamo mučitelje živali… ah…lahko bi naštevali do jutri.

Smo neprofitno društvo BREZ OBČINSKE pomoči. Vse uspehe, ki jih pri nas opazite, so po večini financirani iz naših žepov in iz vaše pomoči, v kolikor smo tega deležni.

Stežka in redko prosimo za denarne prispevke. Roko na srce, je res! Zakaj? Zato, ker dokler imamo sami kolikor toliko polne hladilnike, sami doniramo. Ja, čudni in drugačni smo. Prišel je pa trenutek, ko tudi sami več nimamo polnih “hladilnikov”, torej kaj za dati, njim.

Hrano za azile s pomočjo dobrih ljudi nekako še zberemo (in je več kot VEDNO dobrodošla), žal pa s tem ne moremo plačati veterinarskih uslug. Oni ne želijo hrane, ampak denar. Navkljub dobri veterinarski uslugi in ugodnostim pri plačilu, ne zmoremo več…

V naši oskrbi je z lačnimi živalimi vred na stotine živali, na mesec. Nekatere hranimo, nekatere oskrbujemo, nekatere oddajamo, nameščamo, za nekatere počnemo vse od naštetega..

Nismo društvo, ki prosjačimo brez razloga, kot ste navajeni od drugod, vendar pride trenutek, ko tudi sami padamo na kolena in ne gre več drugače! Verjemite mi, da s tem denarjem ne bomo odšli na dopust. Po večini smo vsi člani vajeni kopanja ob kakšni reki, je zastonj, lepo in skromno.

Torej… v kolikor nas čutite kaj počnemo in kaj želimo povedati prilagamo naš TRR društva. V kolikor pa ne, se vam pa iskreno zahvaljujemo za razumevanje. Vse kar počnemo, je ZA NJIH!

Društvo Glas živali
Šlandrov trg 3
3310 Žalec
IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

Ekipa društva Glas žival

Podatki društva

Društvo Glas živali - Katja Novak
Šlandrov trg 3
3310 Žalec
IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Katja Novak
040 696 932
kattja.n@gmail.com

Donatorji