Ko obmolkne ljubezen… POTREBUJEMO VAŠO POMOČ!

Written by Katja Novak. Posted in Uncategorized

NAZAJ

11048771_981146668623643_5827751823213027508_o Ko obmolkne ljubezen!

Zgodbo dveh muck Kali in Tori bom sanjala do konca svojih dni.
Začelo se je tako…

Obe sta bili rešenki našega društva. Zavrženi najdenki, ki smo jima odprli svoje srce in pomagati. Obe sta komaj spregledali, ko jima je človeška roka pokazala, da v tem svetu nista dobrodošli. Obe sta bili zelo bolni in v kritičnem stanju.

Še danes pomnim dneve kako sem obe pestovala, ju imela rada, ju hranila na dudico, ju tretirala kot lastnega otroka, jima bila lastna mati, veterinar in še kaj bi se našlo.

Veliko dnevov in noči sem nameni zanju, ker sem jima želela pomagati. Bili sta veliki za vašo dlan, a v mojem srcu preveliki, da bi mi ju življenje vzelo. Zaprite oči in si predstavljate, da vi držite v dlaneh dva mala srčka, ki komaj dihata.

S pomočjo dobrih ljudi v našem društvu smo dosegli to zmago. Obe sta bili po mnenju veterinarjev že za “odpis” , ampak je moja duša še vedno upala in verjela v to, da si zaslužita življenje, zato sem vztrajala. Bog mi je priča, da sem vztrajala, vztrajala sem z vsako celico svoje duše in telesa ter mojega srca.

Nekako tako sta se Tori in Kali izlizali iz kremplov nevarnosti. To čast pripisujem našemu vztrajanju, predvsem pa njunima lepima dušima, ki sta prav tako verjeli, da jima bo nekdo povrnil ljubezen.
Postali sta dami. Joj, pa kako lepi. Ko bi ju le lahko videli. Žal je pa tukaj AMPAK! In to z veliko začetnico!

Po enem letu je ponovno udarila bolezen, tokrat močnejše oblike in nam ju ponovno želi vzeti!

Že od prejšnega petka se moje solze zanju ne ustavijo. Ves vikend smo prečepeli v dežurstvu, kjer sta dobivali infuzijo, da sta si pridobili kakšno uro življenja več.

Danes so naredili vse teste, od mačkje levkoze, aidsa, corona virosa…na vse sta negativni. Njuna krvna slika je pa drastična. Sta tik pred vhodom v drugi svet. Obe sta v karanteni in hospitalizirani pri veterini in ugotavljajo satana, ki jima je to omogočil. In ta satan je vstopil kapljično, po nobeni krivdi,

Solze mi tečejo…srce mi krvavi…

In zdaj sta tam, bolni in hrepenita za življenje. Moje lepe punčke. Moji princeski, moja otroka, ki sem jima obljubila vse! Ali bosta sploh preživeli?

Če bi mogla, bi jima sama odstopil svoja leta življenja. Srce se mi para, ko to pišem, ampak gre vsaka beseda zanju !

In nato smo pri stroških, ki jima moramo nuditi, da sploh pride do izboljšanja. Zaenkrat je računica cca 300-400 eur. (karantena,. testi, pregledi, oskrba, infuzije ipd..).

Fehtariti za denar je meni podenj, ampak stojim za neprofitno organizacijo. Moram in želim se borim za življenje šibkejših in žal sama nimam dovolj, da jim to nudim. Zato moj ponos, ljubezen, prošnja…imenujte kakor želite, pada na kolena zanju in vas v solzah naprošam za njuno pomoč.

Vsi, ki me poznate ali verjamete vame, v mojo ljubezen do živali, prosim pomagajte! Tudi sama se bom odrekla marsičemu, da jima finančno pomagam.

Zaenkrat hvala Nataši Z. ki je nakazal 20 eur za njuno oskrbo. To je zaenkrat vse kar imamo.

Skrbimo tudi za azile in druge rešenčke …pa kaj čem razlagati, tisti, ki nas spremljate, tako veste kako je.

Padam pa na kolena. Moje srce ni sebično, prosim pomagajte nam, da Tori in Kali ponovno spravimo k življenju.

Prosim heart emoticon

TRR:
IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

Verjemite mi, da z vašim prispevkom nihče ne bo šel na dopust.

Hvala,
Katja

Podatki društva

Društvo Glas živali - Katja Novak
Šlandrov trg 3
3310 Žalec
IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Katja Novak
040 696 932
kattja.n@gmail.com

Donatorji