NEKAJ BESED O PREDSEDNICI DRUŠTVA

Moje ime je Katja. Že vrsto let sem dejavna na področjih, s katerim pomagam živalim. Borim se, da je čim več lačnih živali sitih, da čim več zavrženim živalim najdem nov dom, da številnim priskrbim veterinarsko oskrbo in da temu svetu, ki ga tako ljubim, po svojih najboljših močeh, pomagam.

Živali so čuteča bitja. So zelo lepa bitja in sama verjamem v to, da so tukaj z nami z ljubečimi dejstvi.  Ogromno ljudi žal ne čuti podobno. Za takšne so živali nečuteča bitja, zato jih zlorabljajo, pretepajo, spregledajo, kaznujejo, ipd. V svojem življenju sem videla že ogromno patetike na tem področju.  Neštetokrat se mi je že zlomilo srce in najbrž se mi bo še mnogokrat, a sem v sebi vedno našla večjo moč ljubezni  kot je  prezir in škodoželjnost tistih, ki jim škodijo.

Videti lačnega, ko ga nahraniš ali videti zavrženega, ko mu najdeš boljši jutri, je nekaj najlepšega, kar sem spoznala v svojem življenju. Ta energija ob tej moji poti, zahteva veliko  pretočenih solza, ampak je vsaka vredna truda, ker si vsaka žival, za katero se borim, to zasluži!

Naša zakonodaja ni ravno v prid svetu za katerega se borim. Zato je toliko pomembneje, da se združujemo posamezniki, ki jim želimo pomagati, ki želimo biti njihov glas. Zato vas pozivam k tej poti, pozivam vas, da odprete svoja srca nemočnim.

Moje društvo temelji na poštenih  in ljubečih tleh. Obdano je z vso ljubeznijo, ki jo sama čutim do živali in pravimi nameni.  V to društvo sem dala svoje ime. S tem sem želela poudariti, da jamčim zanj z vsem, kar sem, ker verjamem vase in verjamem v boljši jutri za tiste, za katere se borim.

Z mojo ljubeznijo do živali, vas lepo pozdravljam
Katja Novak

Podatki društva

Društvo Glas živali - Katja Novak
Šlandrov trg 3
3310 Žalec
IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Katja Novak
040 696 932
kattja.n@gmail.com

Donatorji