Gina

Written by Katja Novak. Posted in Uncategorized

NAZAJ

FB_IMG_1464250972090Naše društvo ima nov zaklad, prelepo mjavkasto princesko, ki smo jo poimenovali Gina :)

Zgodaj zjutraj smo prejeli klic, da se je v motor avta na parkirišču, v Žalcu, zatekla mucka. Ko je bila ta misija operacije reševanja iz avta uspešna, je sledila “operacija” veterinarja. O vsem nadaljnem, naj spregovori Gina.

Dobri ljudje, živjo!

Začela bom pri trenutku, ko me je pregledala veterinarka Saša iz Žalske veterine. Joj, kako je srčna in prijazna. Iz društva Glas živali, ki me je rešilo, pravijo, da je vedno takšna. Ta prijazna teta mi je rekla, da sem stara okoli meseca dni, tehtam 400 gramov in se soočam z virozico. Posledično imam vneto očko.

Ker sem zeloooo ješča, je edini antibiotik, ki ga prejemam, mazilo za mojo šibko očko. Se pa moram pohvaliti, da sem negativna na mikrosporijo in temu podobne FEJ glivice.

Še včeraj sem bila nihče, danes obstajam. Dobri ljudje, OBSTAJAM!

Pazite to…moja življenska zgodba, ki je danes zadela jackpot, gre še dalje. Imam začasen domek! Ne, ne, ne…ne grem v azil ali kletko, grem v začasen domek članice društva Glas živali.

Že dobro uro sem nameščena v super-truper stanovanju. Članica društva mi ravnokar greje mačje mleko, jaz pa predem v naročju sreče in čakam trenutek, da ga snedem. Srečna sem. Tako sem srečna…

Nekako tako velevajo besede naše Gine :)

Ves dan smo posvetili njenemu krhkemu življenju in s skupnimi močmi našli rešitve zanjo. V to rešitev smo stopili ljudje, ki resnično cenimo vsako živo bitje.

Naša Gina bo kmalu iskala stalen domek. Večen kavč, kjer bo lahko srečno predla. Vse bomo storili za našega 400 gramskega mehanika, ki ga od danes dalje greje naša ljubezen in bo toplina nevarnega motorja, kjer je bivala, postala le še bled spomin.

Za našo Gino,
društvo Glas živali

Podatki društva

Društvo Glas živali - Katja Novak
Šlandrov trg 3
3310 Žalec
IBAN SI56 6100 0000 5048 130 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Katja Novak
040 696 932
kattja.n@gmail.com

Donatorji